ANSWER SHEET (printable) HANDS ON Play & Learn Ball # 9012 "Time"



1	How many months in a year?	12
2	How many days in a week?	7
3	How many minutes in an hour?	60
4	How many minutes in half an hour?	30
5	How many seconds in one minute?	60
6	How many minutes in quarter of an hour?	15
7	How many minutes in three quarters of an hour?	45
8	It is 10 a.m. Is it morning or afternoon?	Morning
9	It is 5 p.m.: Is it morning or afternoon?	Afternoon
10	It is 12 noon: Is it day or night?	Day
11	It is 11 p.m.: Is it day or night?	Night
12	What time is midnight?	0:00
13	Yesterday was Thursday: What day is today?	Friday
14	It is Tuesday: What day was yesterday?	Monday
15	It is Friday: What is the day after tomorrow?	Sunday
16	It is Wednesday: What day is tomorrow?	Thursday
17	It is 7 a.m. What time will it be in 4 hours?	11 a.m.
18	It is 10 o'clock: What time will it be in 2 hours?	Noon
19	It is 8 o'clock: What time will it be in 3 hours?	11 o'clock
20	It is 7:30: What time will it be in 1 hour?	8:30
21	How much time has elapsed? 9:00 \rightarrow 9:30	30 min
22	How much time has elapsed? $6:00 \rightarrow 11:00$	5 h
23	How much time has elapsed? 4:05 \rightarrow 5:00	55 min
24	How much time has elapsed? 5:45 \rightarrow 6:00	15 min
25	How much time has elapsed? 7:15 \rightarrow 8:00	45 min
26	It is 7:45 How many minutes to the next full hour?	15 min
27	It is 1:15 How many minutes to the next full hour?	45 min
28	It is 4:30 How many minutes to the next full hour?	30 min
29	It is 3:55 How many minutes to the next full hour?	5 min
30	It is 11:30 How many minutes to the next full hour?	30 min